Berkes Vendégház

Veszprém megye - Badacsonytördemic  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8262 Badacsonytördemic, Római út 182.
Telefon: +3630 8627150
E-mail: berkesvendeghaz@gmail.com
Facebook

http://berkesvendeghaz.hu  
 

Kellemes környezetben elhelyezkedő, csendes, balatoni és hegyi panorámás szobákkal várjuk leendő vendégeinket! A Balaton 5 perces sétával megközelíthető! A Balatont körbeölelő kerékpárút közvetlenül az épület mellet fut. A közelben található látványosságok páratlan élményt és kikapcsolódást biztosítanak.

Az épület a gyönyörű Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekszik. Festői környezet várja az ide érkezőket. A Badacsony hegy lábánál, a Balatontól 200 m-re, közvetlenül a közkedvelt turistaút: a Római út (a Balatont átölelő kerékpárút része) alatt található a Berkes Vendégház. Teljesen felújított, modern szobákkal várjuk Önöket!

Egy kellemes nap után figyelmükbe ajánljuk borozónkat, ahol az este további részét meghitt környezetben tölthetik, és saját termelésű boraink mellett más környékbeli pincészetek borkínálatából is csemegézhetnek.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Alpha-Vet Állatkórház

Alpha-Vet Állatkórház

Fadrusz Söröző

Fadrusz Söröző

Dasenka kutyakozmetika

Dasenka kutyakozmetika

Kassák parki kutyafuttató

Kassák parki kutyafuttató