Négylábú Állatpatika

Veszprém megye - Balatonalmádi  |  Kutyapatikák

Elérhetőség

Cím: 8220, Balatonalmádi, Martinovics Ignác utca 2.
Telefon: 06-88/439-390
Email: info@negylabupatika.hu

http://negylabupatika.hu  

Nyitvatartás

Hétfő 9:00 – 12:00 és 13:00 – 18:00
Kedd 9:00 – 12:00 és 13:00 – 18:00
Szerda 9:00 – 12:00 és 13:00 – 18:00
Csütörtök 9:00 – 12:00 és 13:00 – 18:00
Péntek 9:00 – 12:00 és 13:00 – 18:00
Szombat 9:00 – 12:00
Vasárnap ZÁRVA

 

A családok életének többségét színesíti valamilyen házi kedvenc. Amennyire jellemzi őket a feltétlen szeretet és ragaszkodás, úgy a kiszolgáltatottság is. Ránk, emberekre vannak utalva, a mi feladatunk a róluk való gondoskodás kölyökkoruktól kezdve. A gondoskodás összetett, hiszen felelősségteljesen kell szeretni, nevelni, táplálni, ha betegek, gondozni őket.
 

Ezen gondos állattartói szemlélet segítője a balatonalmádi állatpatika, mely immáron négy éve az állatorvosi rendelővel szoros kapcsolatban működik a környék egyedüli állatgyógyszertáraként. Számos kis kedvenc gazdája tér be ide nap, mint nap, legnagyobb örömünkre nem csak akkor, amikor gondról, betegségről van szó. Sokan keresik fel a patikát táplálással és egészségvédelemmel kapcsolatos tanácsokért is. Az állattartói ismeretek egyre bővülnek, de még most is sok a tévhit, fél információ, a téren hallott örök igazság a társállatokkal kapcsolatban. Számos kérdés merül fel a kedvenceinkre veszélyes parazitákról, az állatokról emberre terjedő betegségekről, a szezonális veszélyekről, illetve az egészségmegőrző táplálásról. Ez nem is csoda, hiszen a boltok polcait tömegesen elárasztó különböző állateledelek, táplálék kiegészítők, és az interneten fellelhető információk kavalkádjában nehéz az eligazodás.

A patika rendkívül nagy hangsúlyt fektet a szakszerű tájékoztatásra. Hisszük és valljuk, hogy az életen át tartó tudatos táplálás, nevelés és az egészségmegőrzésbe fektetett áldozat sokszorosan megtérül társállataink életminőségében és élethosszában. Betegség esetén a legkorszerűbb gyógyszerekkel és alapos szakmai felkészültséggel nyújtunk segítséget a hozzánk betérőknek.

Az állatgyógyszertár folyamatosan fejlődik a felmerülő igényeknek megfelelően, így már nemcsak a kutya és macska tartóknak kínál segítséget, hanem a lovasok, galambászok, haszonállat-tartók is megtalálják itt a szükséges gyógyszereket, takarmány kiegészítőket.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

BAO BOX Kolosy tér

BAO BOX Kolosy tér

Goodiebox

Goodiebox