Belvárosi Állatpatika - Szombathely

Vas megye - Szombathely  |  Kutyapatikák

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Thököly utca 13.
Telefon: 06 94 501-645
Email: imre.istvan@improker.hu

http://improker.hu  

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8-17 óráig

 

Cégünk 2000-ben alakult a Kömelsz méhtápszer előállítására és nagykereskedelmi forgalmazására. 2003 júniusában az állatgyógyszer kereskedelemben szerzett közel 10 éves tapasztalatomra támaszkodva megnyitottuk állatgyógyszertárunkat Szombathely belvárosában.

Patikánk egy jogos igényt próbált kielégíteni, hiszen addig csak a Zanati úti iparterületen működtek állatgyógyszertárak. Az idő minket igazolt, közel 3 év alatt a megye meghatározó szereplőjévé fejlődtünk.

2006 januárjában tágasabb helyre költöztünk, vásárlóink magasabb szintű kiszolgálása érdekében és elkezdtük az ACANA márkanevű prémium kutya- és macskaeledelek forgalmazását. Gyógyszertárunk egyre szélesedő választékkal várja vásárlóit. Reméljük hogy a haszon- és hobbiállattartók, nagyüzemi állattenyésztők, állatorvosok megelégedésére dolgozhatunk!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

Széchenyi Étterem és Kertvendéglő

Sárvári Kutyasuli

Sárvári Kutyasuli

KoffeinKút Kávézó

KoffeinKút Kávézó

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató