PIMPA Kutyakozmetika

VII. kerület - Budapest  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 26/B, kapucsengő: 96
Telefon: +3620 4642084
Facebook

http://pimpa.hu/  

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

 

A PIMPA Kutyakozmetika egyedülálló a sok kutyakozmetika között. Itt két őszintén mosolygós lány várja a kutyákat úgy, mintha a sajátjuk lenne. Mindketten mentett kutyusok büszke gazdái, és szaktudásuk szinte mindenre kiterjed. 

A standard fazonok mellett a kreatív kutyakozmetikát (akár kutya szőrének festése vagy csillámtetoválás) és az egyre divatosabb ázsiai stílust is választhatják a gazdik. A szájhigiénia sem maradhat ki a sorból; altatás nélküli fogkőleszedésre is van lehetőség! A PIMPA Kutyakozmetika professzionális szerszámokkal van felszerelve, és csakis kiállítási minőségű termékekkel dolgoznak.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Burok-völgy, Bakony

Burok-völgy, Bakony

Kiadó Kocsma

Kiadó Kocsma

Kővágóörsi kőtenger

Kővágóörsi kőtenger

Anonymus Bar and More

Anonymus Bar and More