Empathy Cafe & Bistro

V. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest , Arany János u. 31.
E-mail: empathycafe@voroskereszt.hu
Facebook

http://www.empathycafe.hu/  
 

A Magyar Vöröskereszt 2018 tavaszán nyitotta meg Empathy Cafe&Bistro-t Budapest szívében. A szervezet Arany János utcai székházának földszintjén nemcsak egy egyszerű kávézó valósult meg, hanem egyben egy közösségi tér is, mely fontos társadalmi témák színtere.

A kezdeményezés fő üzenete: „Üljünk egy asztalhoz! Tegyük félre az előítéleteinket.” Ezt a célt szolgálja a kávézó fő eleme, a mintegy 17 méter hosszú asztal is. Mindenki, aki betér és fogyaszt az Empathyban, a Vöröskereszt tevékenységét támogatja. A kávézó teljesen akadálymentesített, gondolva a mozgás, látás és hallássérültekre is - és természetesen kutyabarát is, gondolva a kutyával érkezőkre is!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pap-kert kutyafuttató

Pap-kert kutyafuttató

PincsiFrizur Kutyakozmetika

PincsiFrizur Kutyakozmetika

Canispro Hungary Állatvédő Alapítvány

Canispro Hungary Állatvédő Alapítvány

Butter Brothers

Butter Brothers