Cafe mug

Veszprém megye - Pápa  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8500 Pápa, Rákóczi utca 8.
Telefon: +3670 978 4318
E-mail: cafemug2014@gmail.com
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 7:00-18:00

Szombat 8:30-14:30

 

A Cafe mug Pápa belvárosában várja a kávé szerelmeseit. Családias környezetben várjuk vendégeinket, ahol a minőség és a vendégszeretet közösen állnak az első helyen. Filozófiánk szerint „egy bögre jókedv” mindenkinek jár.

Nyáron a jeges kávé mellett limonádék, smoothie-k, shake-ek is megtalálhatók kínálatunkban, amiket akár teraszunkon üldögélve is elfogyaszthatnak vendégeink. Télen pedig a prémium minőségű, különleges forrócsokik és teák kerülnek előtérbe a kávék és kávékülönlegességek mellett.

Mindig változó sütemény kínálatunk és panini szendvicseink kitűnő kiegészítői a reggeli vagy ebéd utáni kávézásnak. Igyekszünk kínálatunkat az egészségtudatos táplálkozás irányába szélesíteni zöldség snackkel, helyben készült gyümölcs- és zöldség smoothie-val, cukormentes italokkal.

Színes, minden korosztályt érdeklő programokkal várjuk vendégeinket egész évben. Télen a gyerekekkel diafilmeket vetítünk, nyáron a teraszon helyet kapnak helyi zenészek, és a kávézó falán egész évben bemutatkozhatnak a képzőművészetek alkotói egy-egy kiállítás keretein belül.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Sziromszerelem Virág-Ajándék

Sziromszerelem Virág-Ajándék

DiVino Gozsdu

DiVino Gozsdu

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Veresi Kuyás Központ - Kutyakozmetika

Rottenbiller park kutyafuttató

Rottenbiller park kutyafuttató