Sáfránkert Vendéglő

Veszprém megye - Paloznak  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8229 Paloznak, Fő u. 1
Telefon: +3670 624 4448
E-mail: safrankert.vendeglo@gmail.com
Facebook
Instagram

http://homolapinceszet.hu/safrankert-vendeglo/  

Nyitvatartás

Március 17-től tavaszi nyitvatartás (március-április-május)
Csütörtök-péntek-szombat-vasárnap 11.00-23.00
 

A 2015-ben nyílt étterem célja egy jó értelemben vett vidéki konyha megteremtése kiszámítható, magas színvonalú kínálattal, friss, minőségi alapanyagokkal, otthonos hangulattal, grill hangsúllyal. A vidéki konyha 2016-ban egyaránt jelenti a körültekintően válogatott alapanyagokat, a hagyományos ízeket és jelenti a 21. századi konyhatechnológiákat, tálalási módokat, ízvilágot.

Az étlapon a szezonális fogások mellett mindig helyet kap pár klasszikus fogás is, amolyan igazi Balaton-felvidéki vasárnapi ebédekre, jóízű családi vacsorákra. Fontos, hogy a konyha alapját az egyszerű és minőségi alapanyagokra építkező grill ételek adják: szezonális zöldségek, friss húsok, halak.

A Sáfránkert nem fine dining, nem csárda, nem kockás terítős vendéglő. Őszinte, minőségi, vidéki konyhát kínálunk, ahová a vendégek hazatérhetnek. A cél idén is hűnek lenni a tavaly kiérdemelt Gault&Millau 11 ponthoz.

Az étterem hosszú távra tervez, egész éves nyitvatartással, több helyi fiatalt is alkalmazunk. Séfünk a DiVino Gozsdu séfje, Kovács Balázs. A borlapon a Homola Pincészet borai vannak hangsúlyban, emellett kaphatók válogatott tételek a környékbeli legfontosabb pincékből. A kicsiknek gyerekmenüvel kedveskedünk, köretnek pedig folyamatosan változó szezonális főzelékeket kínálunk.

Gyertek hozzánk barátokkal, akkor is, ha négylábúak! 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Abbázia Country Club Hotel

Abbázia Country Club Hotel

Papír Box

Papír Box

Wonderland Beauty Salon

Wonderland Beauty Salon

Café Communications

Café Communications