Remíz Kávéház Söröző

II. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető Csak kerthelyiségbe vihető kutya

Elérhetőség

Cím: 1021 Budapest, Budakeszi út 5.
Telefon: 06-1-275-1396, 06-1-394-1896
Mobil: 06-309-995-131
E-mail: remiz@remiz.hu

www.remiz.hu  

Nyitvatartás

Minden nap 12:00 - 23:00

 

Távol a város zajától, a Budakeszi úton, a villamosok éjszakai pihenőhelye mellett, egy elhanyagolt ifjúsági eszpresszó helyén, ma Budapest egyik legismertebb vendéglője működik. Az átépítéskor eredetileg kávéházat terveztek, de a közfalak bontásakor az élet átalakította a terveket és 1992 augusztusában, stílusosan megnyílt a Remíz kávéház és söröző.

A falakat idővel tágítani kellett és ebben a törzsvendégek is részt vállaltak. Az adományozók téglába vésett nevét bárki megismerheti, amikor a különtermekbe, a kártya-és klubszoba felé vezető folyosón áthalad. Hangulatos kerthelyisége - szaletlijével, Péter János Vladimír szobrászművész tündéri szökőkútjával, ínycsiklandozó látványkonyhájával - pedig kora tavasztól, késő őszig vonzza a vendégeket.
A Remíz a társasági élet egyik kedvenc helyszíne, ahová nem lehet úgy betérni, hogy az asztaltársaságokban ne tünne fel néhány ismerős művész, író, politikus, újságíró, üzletember.

Az étterem alkalmas kisebb és nagyobb rendezvények, zártkörű fogadások, családi ünnepségek, üzleti vacsorák, termékbemutatók, sajtótájékoztatók lebonyolítására.

Megközelíthető a Moszkva térről az 61-es villamossal, és a fekete jelzésű 22-es autóbusszal.
parkoló a gépkocsival érkezők számára !

Mozgássérült vendégeinknek akadálymetes toalett áll rendelkezésükre.

Elismerések, díjak:

A legjobb magyar étterem (Best of Hungary, 1999-2003)
Védnöki tábla (Magyar Szakácsok és Cukrászok Szövetsége)

A Remíz kertje:

Kora tavasztól késő őszig árnyékot adó fák alatt mediterrán hangulatú környezet amelyet zenepavilon és csobogó szökőkút színesít. A bejárattól jobbra a gyermekek részére játszótér található.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Sáfránkert Vendéglő

Sáfránkert Vendéglő

Goodbar Goodburger

Goodbar Goodburger

Hangulatos otthon webáruház

Hangulatos otthon webáruház

Szamóca Állatorvosi Rendelő

Szamóca Állatorvosi Rendelő