Budai Gesztenyés Nagyvendéglő

Pest megye - Budakeszi  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2092 Budakeszi, Fő utca 1.
Telefon: +36 23 450 534
E-mail: info@budaigesztenyes.hu

 

http://budaigesztenyes.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap: 11:00 - 23:00

 

Sok minden változott, mióta a XIX. század végén megnyílt ezen a helyen Budakeszi egyik első családi vendéglője Ma már csak a korabeli, megsárgult fotók és a kert mozdulatlan gesztenyefái őrzik a régi vendégségek emlékeit. A százéves fák koronája azóta is újra és újra zöldbe borul és ahogy a természet megújul évszakról-évszakra, úgy változik körülöttünk is minden.

A Budai Gesztenyés étterem is indult Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!

Így van ez a hazai gasztronómiában is: napjainkban olyan változásnak lehetünk résztvevői, ami alapjaiban helyezi más minőségi szintre mindazt, amit korábban a vendéglátásról gondoltunk. A filozófia roppant egyszerű és nemes: a szezonalitásnak megfelelő, kiváló minőségű, hazai alapanyagokból készítsünk ízletes ételeket korszerű konyhatechnológiákkal, hozzájuk párosítva a megújuló hazai borászat remekeit. Mi is ezt a célt tűztük ki magunk elé.

A Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó elődeihez híven a magyar konyha ízvilágát vonultatja fel úgy, hogy közben a múlt és jelen, a hagyományos és a modern közötti egyensúly megtalálására törekszik. Valljuk, hogy a természetben megtalálható minden, amiből tápláló és ízletes ételeket varázsolhatunk az Önök asztalára. Konyhafőnökünk irányításával ételeinket friss zöldségekből lédús gyümölcsökből, minőségi húsokból és illatos zöldfűszerekből készítjük, a megújuló hazai borászat közel nyolcvan remekét kínáljuk.

Éttermünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden az Önök kényelmét szolgálja,a kisbabákat bio bébiételeinkkel, a nagyobb gyerekeket a kedvenc ételeikből válogatott gyerekmenüvel várjuk és hogy még jobban érezzék magukat nálunk, az étterem felső szintjén játszósarkot alakítottunk ki számukra.

Ha Ön csak egy reggelire, vagy egy délutáni kávéra nézne be hozzánk, ezt is megteheti: a kert gesztenyefáira néző Kávézó asztalainál a kávézás igazi szertartássá válik, és ez még csak a kezdet: amint az idő kissé melegebbre fordul, a kerthelyiségben megnyitjuk a frissensülteket, steak-különlegességeket, zöldsalátákat kínáló Grillteraszunkat.

Az 1800-as években épült Borpincénk autentikus helyszín a minőségi ételek és kiváló borok köré szervezett társasági összejövetelekhez, melyekhez minőségi borkóstoló programokat ajánlunk.

Bízunk benne, hogy a változást Ön, a vendég pozitívan értékeli majd, és mivel ez mindennél fontosabb számunkra, kérjük, hogy ossza meg velünk tapasztalatait.

Nagyszerű ízélményeket és kellemes időtöltést kívánunk a Budai Gesztenyés Étteremben!

 

"Rendkívül barátságos, elegáns étterem. A kutyát bent is szívesen látják. Van egy kávézó rész, ahol még kandalló is van." (Oláh Zsuzsanna)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Tatai kutyaiskola

Tatai kutyaiskola

Borháló Kelenföld

Borháló Kelenföld

Kino Kávézó

Kino Kávézó

Klikkmánia Kft.

Klikkmánia Kft.