Koczor Pincészet

Veszprém megye - Balatonfüred  |  Borászatok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12
Telefon: +3630 743 1508
E-mail: info@koczorpince.hu
Facebook

http://www.koczorpince.hu/  
 

Szőlőbirtokosként, borászként egy sajátos kultúra részesei vagyunk, amelynek őrzése és gyarapítása a legfontosabb feladatunk. Ez saját, családi borászhagyományaink ápolását és új hagyományok teremtését jelenti, és vonatkozik mindazon kulturális és természeti kincsekre, amelyek a borvidékhez és tágabb pátriánkhoz köthetők.

Célunk hogy pincénkből évről évre a legjobb bor kerüljön ki. Olyan ital, amelyben összesűrűsödik hat generáció tapasztalata, felcsillan színeiben, ízeiben a Balaton-felvidék elbűvölő atmoszférája, és zamataiban szétolvad mindaz a jó szándék, kedv és erő, amely segítette a születését. Szeretnénk valami új, de mégis ismerős, régi gyökerű élménnyel gazdagítani mindazokat, akik pincénkben, vagy otthonukban borainkat isszák. 

Legyen egy palackban az érték és az élmény!

Hozzászólás

Ajánlj Te is!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

A kutyabarát hely ajánló űrlapot a Hozzászólások alatt találjátok. Kérjük, azt kitöltve juttassátok el hozzánk ajánlásotokat! Köszönjük!

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Poci Állatpatika

Poci Állatpatika

Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

Hasik Hotel

Hasik Hotel

5 Ház Borbirtok

5 Ház Borbirtok