Kristinus Borbirtok – Pincekulcs a Balatonhoz

Somogy megye - Kéthely  |  Borászatok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8713 Kéthely, Hunyadi u. 99.
Telefon: +3685539014
E-mail: info@kristinus.hu
Facebook
Instagram
Y
ouTube

http://www.kristinus.hu/  
 

A dél-balatoni Kristinus Borbirtok 55 hektáron termel díjnyertes borokat Kéthelyen, 2005 óta. A pincészet mind mennyiségben, mind minőségben a hazai borpiac meghatározó szereplőjének számít, amely komoly hangsúlyt fektet a borokhoz kapcsolható élményekre.

A Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található Kristinus Borbirtok 10 modern kialakítású dizájn szobából álló Vinotelével, a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő Gasztro Műhelyével, egyedülálló Vinocino bormozijával és rendezvénytermekkel várja vendégeit.

A Kristinus Borbirtokon azokat keressük, akik többre nyitottak, a pohárban a kalandot keresik, izgalomra vágynak, miközben tudják, hogy biztos kezek vezetik őket felfedezőútjukon. A Dél-Balaton szelíd lankáin található Kéthelyen tudásunk legjavát kínáljuk ehhez az utazáshoz, amelyben a bor mellett az építészetnek, a gasztronómiának és a kultúrának is helye van. 

A Kristinus Borbirtokon túl Kéthely izgalmas turisztikai desztináció is a Balaton mellett. A tíz kilométeres távolság kerékpárral is kényelmesen megtehető, így a Balaton-kerülő bringatúrák programjába is könnyen beilleszthető a helyi nevezetességek meglátogatásával fűszerezve. A Kristinus Borbirtok, az élménybirtok csak a kiindulópont, az első randevú, amely után szeretnénk állandó vendéggé válni az otthonokban. 

Hozzászólás

Ajánlj Te is!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

A kutyabarát hely ajánló űrlapot a Hozzászólások alatt találjátok. Kérjük, azt kitöltve juttassátok el hozzánk ajánlásotokat! Köszönjük!

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Castro Bistro

Castro Bistro

Golftanya

Golftanya

Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány

Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány

Pinkóczi Csárda

Pinkóczi Csárda